RÓLUNK - KAPCSOLAT
.... ÉS KAPCSOLATOM A


SZELLEMVILÁG LÉNYEIVEL:
Feladatom a szellemvilág és szellemjárás megszüntetésének területén:
Isten vezetett és hozott ide! Hidd és tudd nincsenek véletlenek. Az egész létezésben Isten van jelen, Benned is… ezért hát ott keresd. Ha szkeptikus, vagy hitetlen vagy, a láthatatlan világgal szemben, akkor most azon az úton jársz, amin Én jártam, amin Én is elindultam. Kívántam a dolgok mögé nézni, és most már nem kérdés egy mindent összerendező erő jelenléte, minden egyes pillanatban.
Spirituális keresésem oka az alapvető válasz nélküli kérdések, a nyitott még vallás által sem lezárt feltevések voltak:

•  Honnan származunk?
•  Mi miatt vagyunk itt?
•  Hogyan lesz tovább a test halála után?


       

• Valóban létezik szellemvilág?


       • A szellemvilág törvénye által annak lakói várnak rám, halálom után?
       • Problémát jelenthet egy szellemvilág lénye (kísértet / szellem)?
           • Mit is titkol a szellemvilág létezése, hogyan lehetséges a szellemvilág látása?
100-nál több Családnál tett látogatás, közvetlen megélt tapasztalás a szellemvilággal - bátorít munkásságomban a szellemelengedés, szellemlevétel és házszentelés területén. Cselekedeteim mind a szellemvilág és mind a szellemvilágon kívüli élő fizikai létezésben megnyilvánuló lelkeknek segítséget nyújt.

A hosszú évek tanulmányai, és ami a legfontosabb megtapasztalásai egyre közelebb vittek Istenhez, és a létezés megértéséhez. A tömérdek tanfolyam, elvolvasott könyvek és a rengeteg „AHA” élmény összerakott egy olyan képet, amiben maga a szellemvilág, és a szellemvilág történései egy nagyon is logikus képet alkotnak. A saját esetek segítettek e kép tökéletesítésében és a szellemvilág lényei hol segítettek, hol pedig kemény fejtörést okoztak.
Éppen emiatt, a kicsit büszkélkedő tudatosság miatt is merek olyan cselekedeteket vállalni a szellemvilággal kapcsolatban, amelynek az ellendíjazását csak sikeresség esetén tartok jogosnak.
Tehát ha megszűnik a szellemjárás, a kopogó szellem nem kopog tovább, nem találkozol többet a volt lakó szellemével, vagy idegen gondolatok megszűnnek a fejedben esetekben várok csak el jutalmazást. Részleteket találsz a baloldali menüpontban.

A szellemvilág megértését segítő út egyéb tapasztalásai:Reinkarnáció tana, testi betegségek, mint pszichés „kivetülések”, UFO, 4-5 Dimenziós lét szintek, angyalkommunikáció, meditációk, megvilágosodás felé vezető út, előző életekbe utazás, kozmikus energiák ismerete, csakrák és meridiánok, SVT, kineziológia.
Közismert, hogy a betegnek csak egy kívánsága van!

A megértések során, egyre jobban tudtam azonosulni valós énünkkel ki mindenkibe ott lakozik. Ezen tudatosság segít abban, hogy lelkedet lássam. Szemedbe nézvén szembesíteni tudlak olyan problémáiddal, amiket talán még magad is takargatsz, vagy még nem mertél szembenézni. Meglátok olyan berögzült gondolatokat, ideákat melynek az el nem engedése okoz akár fizikai tüneteket világodban.
Ezen képesség eleinte számomra is megdöbbentő volt, de most már nem merem megkérdőjelezni azt, amit látok, mert tudom, hogy mondanom kell hisz ez a feladatom.
Ha kéred, ellátlak további életút vezetési tanácsokkal, melyet meglátsz súlyos, saját magunkon megtapasztalt kívülről szánalmasnak is mondható sorsunk tapasztalata is támogat. Bizony megjártam itt a földön a mennyországot és a poklot is. (azért írom ezt, mert szinte kivétel nélkül igaz azokra is ez akik felkeresnek) Részese voltam ragyogásnak, és bukásnak is.

Képesítéseim:


Reiki terapeuta, szellem, valamint angyal terapeuta. Kristály és meridián terapeuta. Agykontroll (Domján László- José Silva tanítvány), és táltos (Kovács Magyar András tanítványa). Masszőr és THETHA HEALING konzulens.
Avatott sámán és végzett spirituális mester. Ami a legnagyobb tudatosság felragyogását hozta el: köszönet Adamus mesterünknek. Exorcista valamint Shaumbra... ex szentelt pap, és „haladó” szülőtanfolyamon résztvevő 2gyermekes  apuka.

Fizikai világ elismerései:) 601 es Elektronikai Műszerész, ElektroTechnikus, Híradástechnikai Villamosmérnök, Mérnök Közgazdász.

Valentin

Elérhetőségeim:

ghosteliminator22@gmail.com
Levelekre mihamarabb válaszolok...írj bátran most...

06-30-210-4272

www.szellememek.com


Továbbá elérhetsz a szellemvilág és szellemvilágbeli lényekkel kapcsolatos kérdezz felelek oldalon is... ittAdományra vonatkozó adatok

     OTP   -    Gálik Valentin
    11773030-08060479
     Külföldi utalás esetén  IBAN: HU17 1177 3030 0806 0479 0000 0000
     SWIFT (BIC):OTPVHUHB

ADÓSZÁM: 66163682125 (további információk a lap alján található vállalkozói igazolás, bedigitalizált változatán)
Szellemvilág


Keresés: Kapcsolatunk a szellemvilág lényeivel/ Szellemvilág megértése .
Szellemvilág létezése
Szellemvilág létezése
Szellemvilág létezése
Szellemvilág létezése
Szellemvilág létezése
Szellemvilág törvénye
Szellemvilág törvénye
Szellemvilág törvénye
Szellemvilág törvénye
Szellemvilág törvénye
Szellemvilág törvénye
Szellemvilág törvénye
Szellemvilág látása
Szellemvilág látása
Szellemvilág látása
Szellemvilág látása
Szellemvilág látása
Szellemvilág látása
szellemek.com
- Rólunk / kapcsolat-
- Miért Mi?-
- Szellemelengedés - JELEK-
- Szellemelengedés Távolról-
- Házszentelés-
- Ajándék, ha találkozunk-
- Mentális Betegség / szellemek-
- Ördögűzés -
- Fő oldal-
szellemek.com - Copyright      © 2010
- Személyes találkozás esetén távolságok Kazincbarcikától Magyarország területén / Magyarországon :-

Budapest, Budapesten 210 km
Debrecen, Debrecenben 140 km
Szeged, Szegeden 370 km
Miskolc, Miskolcon 25 km
Pécs, Pécsett 440 km
Győr, Győrött, Győrben 330 km
Nyíregyháza, Nyíregyházán 140 km
Kecskemét, Kecskeméten 290 km
Székesfehérvár, Székesfehérváron 280 km
Szombathely, Szombathelyen 440 km
Szolnok, Szolnokon 170 km
Tatabánya, Tatabányán 270 km
Kaposvár, Kaposváron 390 km
Érd, Érden  230 km
Veszprém, Veszprémben 330 km
Békéscsaba, Békéscsabán 270 km
Zalaegerszeg, Zalaegerszegen 440 km
Sopron, Sopronban 420 km
Eger, Egerben 60 km
Kazincbarcika, Kazincbarcikán 0 km
Nagykanizsa, Nagykanizsán 420 km

Útvonaltervezés a google segítségével

Ajánlott linkek innen: Kopogó szellemek lelkek, kísértetek. Átok, rontás és átoklevétel házilag? Démon és ördögűző tevékenység, avagy ördögűzés Magyarországon, harc az ördög, sátán, lucifer és démoni erőkkel. Házszentelés szelleműzés a megszállás és szellemjárás megszüntetése az ingatlanban. Ingyenes tanácsadás, ha szellem van a lakásban, keresd a szellemirtó látók ingyen történő kísértet és kísértetjárás témákbeli segítségadását. Távolról történő rontáslevétel otthon és szelleműző cselekedet. Exorcista és Exorcizmus - Biblia kapcsolata és a szentelés. Mentális betegségek, mint depresszió és skizofrénia, szellemet látó skizofrén. Kovács Magyar András Táltos tanfolyam.
- Megoldatlan megkereséseink -
- Bizonyíték, ha akarod –
- Kérdés / Válasz-
- Saját Esetleírásaink –
-Megkereséseink –
-Eddigi összes kérdés/válasz -