SIKERDÍJAS MEGSZÁLLÓK ELTÁVOLÍTÁSA TÁVOLRÓL-MEGSZÁLLÁS MEGSZÜNTETÉSECSAK ABBAN AZ ESETBEN KÉRÜNK ADOMÁNYT, HA A MEGSZÁLLÓ MÁR NEM OKOZ PROBLÉMÁT

(a megszállást megszüntetjük, kockázat nélkül, a megszálló szellem hazasegítődik a fénybe, a megszállás jelei megszűnnek)

Tökéletesített megszálló levétel szertartásunkkal úgy tudunk segítséget nyújtani, hogy fizikai kapcsolatban nem szükséges lennünk a személlyel és vagy az ingatlannal. Számos külföldön élő honfitársunknak, és a távolság miatt tetemes benzinköltséget igénylő „vidéki” feladatainkat tudtuk ellátni azonnali távoli megszálló szellemek elküldése szertartásainkkal.

Abban az esetben is kérhető a távoli megszállás megszüntetés, ha a feladat nem tűr halasztás, azonnal kell cselekedni „nem merek bemenni a lakásba” „elváltozott a tekintete és háborog, nekünk jön”


A távoli megszálló lelkek hazasegítése szertartásunkért csak akkor kérünk adományozást, ha a szellem megszállás tünetei megszűntek!Azért hoztuk létre ezt az eljárásmódot a megszálló lélek megsegítésére valamint az élők azonnali segítségadására, mivel a benzinárának köszönhetően egy egy utazás kisebb vagyonnak felel meg.
Azért is hasznos a megszálló szellemek távolról történő fénybesegítése, mivel számos esetben hívnak minket, saját problémájukat másnak /környezetüknek bevallani nem merő bátortalan emberek. Hozzájuk, házukba senki sem mehet be idegen (mit szólnának a szomszédok, családtagok, ha kiderül, milyen problémájuk van) Mi ezt a kérést tiszteletben tartjuk, elegendő a telefonos kapcsolattartás is, a teret vagy embert megszálló szellemek fénybesegítéséhez.

A szellem általi megszállás megszüntető szertartást a hívás napján, vagy SOS esetekben azonnal a hívással egy időben elvégezzük. Nincs további késlekedés utazás és időpont egyeztetés.
Ismételjük csak sikeres lélek megszállás megszabadítás esetén kérünk adományt- ez visszajelzéseink alapján tetszik és jó hozzáállás a szkeptikusok részére is. (nem feladatunk a hit terjesztése, vagy meggyőzés, viszont célunk a probléma megoldás)
Megjegyezzük, hogy léteznek olyan szituációk ahol a személyes találkozás mindenféleképpen szükséges.

A megszállás fogalma:A megszálló lélek vagy a térben bújik meg vagy a megszállt személy energia mezejében, aurájában. A megszállók olyan elhalt lelkek, akik nem távoztak magasabb dimenziókba, és a megszálló itt ragadt a földközeli birodalomban, dimenzióban.
Az itteni létezéséhez a megszállóknak energiára van szükség, és a megszállás ezen létezésükhöz szükséges „táplálék” megszerzése miatt történik.
A megszállás jelei nem feltétlen azért vannak, hogy a megszálló félelmet keltsen, tudatosan csak nagyon ritkán kívánják ezt gerjeszteni a megszállók.
A megszálló olykor nincs is tisztában azzal, hogy a teste már meghalt, tovább végzi napi rutijait, szokásait. Jelezni kíván a megszálló, hogy Ő létezik, és vegyék már észre a többiek.
A megszállás jelei a megszállók által érezhetőek pl. a TV kapcsolgatás, lámpakapcsolgatás, lebbenő függöny azon műveletek egyike melyre finom asztrális testükkel még hatással tudnak lenni.
A megszabadító eljárásunk mind az élőknek mind a holt lelkeknek megszabadulást jelent a megszállás alól.


A saját érdekedben kérlek, ne hagyd a jelenségeket, segíts Magadnak és a magszállóknak a szertartásainkkal.


Ne élj együtt a megszállás jeleivel, olvasd a baloldali menüpontok alatt, hogy milyen hátránnyal jár mind az élőnek mind a megszállónak ez a megrekedt állapot.

Ami fontos, hiába kérleled, menjen el… magától már nem tud eltávozni, és nem is érti, hogy miért zavarod… ezért próbálkozhatunk saját módszerekkel, de tudjuk, hogy úgy is segítséget kell kérni olyantól, aki ért a szellemvilághoz.
Kérd ezt a megszabadítást a megszállástól Tőlünk. Mi a több éves tapasztalatnak köszönhetően merjük úgy vállalni az egyes feladatokat úgy, hogy csak akkor kérünk adományozást, ha a megszállás megszűnt!

Nincs kockázatod, ha bajod van a megszálló szellemekkel…


Problémáiddal, kérdéseiddel bátran keress elérhetőségeink egyikén!


Vagy tedd felkérdéseidet a szellem megszállás megszabadítás szertartásokat illetően a kérdés válasz oldalon.

Szellem megszállás történetek és szellem megszálló és megszállók /esetek itt
Megszállás megszüntetése távolról, megszálló és megszállók


Keresés: Szellem megszállás történetek, Ki a megszálló / megszállók / Mi a megszállás kik a megszállók és a megszálló .
szellemek.com
- Rólunk / kapcsolat-
- Miért Mi?-
- Szellemelengedés - JELEK-
- Szellemelengedés Távolról-
- Házszentelés-
- Ajándék, ha találkozunk-
- Mentális Betegség / szellemek-
- Ördögűzés -
- Fő oldal-
szellemek.com - Copyright      © 2010
- Személyes találkozás esetén távolságok Kazincbarcikától Magyarország területén / Magyarországon :-

Budapest, Budapesten 210 km
Debrecen, Debrecenben 140 km
Szeged, Szegeden 370 km
Miskolc, Miskolcon 25 km
Pécs, Pécsett 440 km
Győr, Győrött, Győrben 330 km
Nyíregyháza, Nyíregyházán 140 km
Kecskemét, Kecskeméten 290 km
Székesfehérvár, Székesfehérváron 280 km
Szombathely, Szombathelyen 440 km
Szolnok, Szolnokon 170 km
Tatabánya, Tatabányán 270 km
Kaposvár, Kaposváron 390 km
Érd, Érden  230 km
Veszprém, Veszprémben 330 km
Békéscsaba, Békéscsabán 270 km
Zalaegerszeg, Zalaegerszegen 440 km
Sopron, Sopronban 420 km
Eger, Egerben 60 km
Kazincbarcika, Kazincbarcikán 0 km
Nagykanizsa, Nagykanizsán 420 km

Útvonaltervezés a google segítségével

Ajánlott linkek innen: Kopogó szellemek lelkek, kísértetek. Átok, rontás és átoklevétel házilag? Démon és ördögűző tevékenység, avagy ördögűzés Magyarországon, harc az ördög, sátán, lucifer és démoni erőkkel. Házszentelés szelleműzés a megszállás és szellemjárás megszüntetése az ingatlanban. Ingyenes tanácsadás, ha szellem van a lakásban, keresd a szellemirtó látók ingyen történő kísértet és kísértetjárás témákbeli segítségadását. Távolról történő rontáslevétel otthon és szelleműző cselekedet. Exorcista és Exorcizmus - Biblia kapcsolata és a szentelés. Mentális betegségek, mint depresszió és skizofrénia, szellemet látó skizofrén. Kovács Magyar András Táltos tanfolyam.
- Megoldatlan megkereséseink -
- Bizonyíték, ha akarod –
- Kérdés / Válasz-
- Saját Esetleírásaink –
-Megkereséseink –
-Eddigi összes kérdés/válasz -