HÁZSZENTELÉS LAKÁSSZENTELÉS…
AVAGY MIT TEGYÜNK, HA JÁRKÁL A SZELLEM A HÁZBAN, SZELLEM A LAKÁSBAN.


Szellem van a házban, mit tegyek?

Halljuk a felkeresők kérdését, vagy „Mondjuk meg, hogy van e szellem a házban, vagy van e szellem a lakásban”.A minket felkeresők minden esetben a normálistól eltérő, fizikailag nem magyarázható tünetek miatt gondolnak szellemjárásra, és az esetek nagy többségében helyesen hiszik, hogy a szellemek jelenléte a lakásban okoz tüneteket.

Házszentelés szertartása arra hivatott, hogy e jelenségeket megszüntesse. A tisztító szertartások a teret megtisztítják a megszálló szellemektől (hazasegítjük Őket a fénybe), a negatív energiát képviselő lényektől, démoni jelenléttől.

A házszentelés menete tartalmazza a mindenféle asztrális átjárók lezárását, hogy kéretlen / gonosz szellemek a házban ne használhassanak belépési pontot.


Hogy mikor van szellem a házban az a tünetek alapján azonosítható, ami a bal oldali menüpont „szellemelengedés Jelek” alatt található

Az ingatlanban található tárgyakat, nyílászárókat, tükröződő felületeket szenteltvízzel megszenteljük és megáldjuk. A szenteltvíz ívás, szentelt vízzel való főzés, mosdás, és háziállatok itatása is javasolt.
A házszentelés ima segítségével teljes és az egyedi házszentelés szövege segít a negatív energiák távoltartásában.Abban az esetben, ha azonosítódott a jelek alapján és vagy segítségünkkel, hogy „ténykednek” a szellemek a lakásban, tudjuk, hogy a pl. görög katolikus házszentelés, vagy a házszentelés református
módszerekkel nem hatásos.

Hiába nyúlik vissza a házszentelés eredete régi jelenleginél vallásosabb világokig, a kereszténység, úgy, mint szellem létezését nem tudja elfogadni…már már a démoni erők jelenlétét sem. Táltos házszentelés története ősapáink idején sokkal sikeresebb megoldást hozott, mikor rossz szellemek a házban garázdálkodtak.Megemlítjük, legtöbb esetben nem akarnak rosszat a bentlakóknak, nincsenek rossz szellemek a házban, viszont tudatlan holt lelkek igen… mondjuk, ragaszkodnak a szellemek

a régi ingatlanaikhoz., tárgyaikhoz.
Hiába épült az ingatlan egy olyan helyre ahol nem volt ház…nem lehet tudni, hogy sok sok évvel azelőtt mi is állt ott pontosan.

Sokszor nem azonosítható a jelenségek megkezdésének az időpontja sem. Lehet, már több éve lakik az új lakó egy ingatlanban mire a jelenségek felütik a fejüket…. az összefüggés nehezen található meg…és Mi azt szoktuk kérni, ha lehet ezzel ne is foglalkozzunk….
a feladatunk, hogy a jelenségek megszűnjenek, és az ingatlan jogos tulajdonosa otthonként érezhesse lakását, házát.

A helyiségeket energetizáljuk, és védelemmel látjuk el negatív energiákkal szemben.
A szertartások eredménye még a szkeptikusoknak is érezhető lesz…még ha nem is tudja, hogy mi a házszentelés, vagy, hogy a szellemek a lakásban járkáltak.
A házszentelés díja, házszentelés ára tartalmaz egy kristály programozást is, melyet otthagyunk és kisugárzásával segít, hogy ne akarjanak lenni a továbbiakban idegen szellemek a lakásban (védelmi kristály)Lakás szentelés előnyei:•    Kellemes otthon érzet az ingatlanban
•    Az adott ház vagy lakás értékesítése könnyebb (minden vevő jelölt tudat alatt érzi, hogy a hellyel nincs rendben valami, mikor van szellem a házban, ha nincs megtisztítva az ingatlan)
•    Bent folyó munka könnyebb gördülékenyebb lesz (vállalkozások esetében kiemelten fontos)
•    A lakás vagy ház furcsa belső feszítése és vagy nyomása megszűnik (legfőbbképpen a dobhártyán és mellkason lehet ezt érezni, mintha a légköri nyomás érezhetően nagyobb lenne))
•    A félelem megszűnése az ingatlanban
•    A valaki figyel érzés megszűnése
•    Pihentető alvás
•    Néhány helyen előforduló, szűnni nem akar ocsmány szag jelenlétének szűnése
Nincs kockázatod, ha bajod van a megszálló szellemekkel …..keress minket a ház szentelés miatt


Problémáiddal, kérdéseiddel bátran keress elérhetőségeink egyikén!


Vagy tedd felkérdéseidet a házszentelés -sel, lakásszentelés-sel kapcsolatosan a kérdés válasz oldalon.

Eseteket olvashatsz ügyfeleinknél történt szellem a házban, szellem a lakásban történetek között. Hogy másnál mit okoznak a szellemek a házban, szellemek a lakásban... itt
Házszentelés lakásszentelés, ház szentelés, lakás szentelés


Keresés: Házszentelés, lakásszentelés: Szellem a lakásban, szellemek a lakásban és más történetek a szellem a házban, szellemek a házban témában / Mi a házszentelés vagy a lakásszentelés, mi tegyünk ha szellem a házban, vagy szellemek a házban garázdálkodnak. Megoldást kínálunk, ha szellem a lakásban és szellemek a lakásban jelen vannak... szertartásainkkal fénybe segítjük az itt ragadt holt lelkeket. .
Szellem a lakásban, és szellemek a lakásban
Szellem a házban, és szellemek a házban
szellemek.com
- Rólunk / kapcsolat-
- Miért Mi?-
- Szellemelengedés - JELEK-
- Szellemelengedés Távolról-
- Házszentelés-
- Ajándék, ha találkozunk-
- Mentális Betegség / szellemek-
- Ördögűzés -
- Fő oldal-
szellemek.com - Copyright      © 2010
- Személyes találkozás esetén távolságok Kazincbarcikától Magyarország területén / Magyarországon :-

Budapest, Budapesten 210 km
Debrecen, Debrecenben 140 km
Szeged, Szegeden 370 km
Miskolc, Miskolcon 25 km
Pécs, Pécsett 440 km
Győr, Győrött, Győrben 330 km
Nyíregyháza, Nyíregyházán 140 km
Kecskemét, Kecskeméten 290 km
Székesfehérvár, Székesfehérváron 280 km
Szombathely, Szombathelyen 440 km
Szolnok, Szolnokon 170 km
Tatabánya, Tatabányán 270 km
Kaposvár, Kaposváron 390 km
Érd, Érden  230 km
Veszprém, Veszprémben 330 km
Békéscsaba, Békéscsabán 270 km
Zalaegerszeg, Zalaegerszegen 440 km
Sopron, Sopronban 420 km
Eger, Egerben 60 km
Kazincbarcika, Kazincbarcikán 0 km
Nagykanizsa, Nagykanizsán 420 km

Útvonaltervezés a google segítségével

Ajánlott linkek innen: Kopogó szellemek lelkek, kísértetek. Átok, rontás és átoklevétel házilag? Démon és ördögűző tevékenység, avagy ördögűzés Magyarországon, harc az ördög, sátán, lucifer és démoni erőkkel. Házszentelés szelleműzés a megszállás és szellemjárás megszüntetése az ingatlanban. Ingyenes tanácsadás, ha szellem van a lakásban, keresd a szellemirtó látók ingyen történő kísértet és kísértetjárás témákbeli segítségadását. Távolról történő rontáslevétel otthon és szelleműző cselekedet. Exorcista és Exorcizmus - Biblia kapcsolata és a szentelés. Mentális betegségek, mint depresszió és skizofrénia, szellemet látó skizofrén. Kovács Magyar András Táltos tanfolyam.
- Megoldatlan megkereséseink -
- Bizonyíték, ha akarod –
- Kérdés / Válasz-
- Saját Esetleírásaink –
-Megkereséseink –
-Eddigi összes kérdés/válasz -