KIT VÁLASSZ SZELLEMIRTÓNAK *
A SZELLEMIRTÁSHOZ *?Miért éppen Minket?


1:

Materialista utunk alatt a segítségkérő, és most spirituális utunk alatt segítségadó oldalról

megismertük a szellemirtás * „mesterségét”

Fontos megjegyezni, hogy a szellemirtó, szellemirtók, szellemirtás szavakat a köznyelvi használtság miatt alkalmazzuk, a valódi tevékenység az a holt lelkek fénybe segítése.


Jó pár évvel ezelőtt, amikor még nem értettünk a szellemirtó tevékenységhez, számos esetben kellett nekünk is olyan vallásos szellemirtás -sal foglalkozó szellemirtóhoz fordulni, aki segíteni tudott bajainkon. Akkoriban ennek urai kívántunk lenni, és oly mélységig elmentünk a tanulmányainkban és megtapasztalásainkban, hogy most már segítségadó oldalról vagyunk jelen valódi szellemirtók -ként Magyarországon.
Szellemirtó utunkon megismertünk jó néhány személyt, aki valamilyen módon hozzá tudott adni tudásunkhoz. Tanultunk Magyar és külföldi szellemirtó irodától, szellemirtó szövetség  -től, egyházi gyülekezetektől, helyi szellemirtóktól, pszichiáterektől, kuruzslóktól, nem kuruzslóktól, és az extrém szellemirtók. Az összeszedett információkat és már a több évi szellemírtással való foglalatoskodás tapasztalatait összegyúrva tudunk segíteni ezen ügyekben… akár sikerdíjazással is.
Számtalan móddal megismerkedtünk a Magyar ezotériában, amik részben tudtak segíteni a szellemes bajokon. Sikerült egy olyan precíz szertartás sorozatot összeállítanunk, amit hiszünk és tudunk, hogy nincs jelen másnál.

Számos ezotériás módszer és hozzáállás nem hoz eredményt, ekkor keresnek fel minket és kérik, hogy sokszor utolsó reményként segédkezzünk bajaikon.
Sikereket tudtunk elkönyvelni ott ahol elődeink nem.
Az átütő siker néhány esetben nálunk is elmarad, melyről olvashatsz a menüpontjaink alatt baloldalon.
Nem titkoljuk, most is tanulunk, folyamatosan vannak új és újabb történések, amiket megértve, megoldva kerülünk egyre közelebb a tökéletes szellemirtó szertartáshoz. Mi csak ezzel foglalkozunk, kívá

ntuk fókuszunkat a szellemirtó tevékenységen tartani. Tevékenységet főállásban végzem! A nap 24 órájában elérhető vagyok.

2:

Mi nem használunk álneveket.
Azok vagyunk, akik vagyunk, megtalálhatóak vagyunk, nem szaladunk el pénzeddel, nem verünk át. Visszajelzések alapján tudom, vannak olyan szellemírtók, akik hatalmas összegeket kérnek… és csak ismét kérnek… és a probléma nem oldódik meg.

Miránk egyszer van csak szükség, ha szellemírtásról van szó, visszatérő vendégeink csak megalapozottan vannak (pl. új házba költözik, vagy elhunyt egy hozzátartozó, és ismét érzi maga körül) Hozzánk nem kell folyamatosan járni!
Szó szerint arcunkat adjuk a munkánkhoz. Láthatsz tőlünk cikkeket hozzászólásokat az interneten.
A weboldalon megtalálható még a diplománk másolata is, hogy lásd honnan is eveztünk erre a területre. Továbbra is kívánunk nyitott könyv lenni a számodra, hogy engedd, hogy segíthessünk, és majd kérjünk, hogy ajánlj Minket!


3:

A

kockázatmentes, sikerdíjas

szellemírtó cselekedetünkkel láthatod, melyet távolról végzünk, hogy először nekünk kell letenni valamit szellemirtás területén az asztalodra, hogy jogosan álljunk sorba adományodért.
Aki megvezethet valakit, az maximum Te lehetsz, de hisszük Neked a megoldás kell, és ez Neked cserébe megéri majd az adományt a szellemirtásért.
4:

Nem hajhásszuk a média reklámot. Folyamatosan keresnek minket újságírók. Kérnek Minket, válaszoljunk kérdéseikre, adjunk TV adásban interjút a szellemirtással kapcsolatosan.
Azért is lyukadnak ki Nálunk mivel az interneten pl. az ördögűzéssel kapcsolatos SAJÁT esetbeszámolók csak Nálunk érhetőek el. Kérdésekre láthatóan naprakészen válaszolunk, valamint egy másik előnye az oldalunknak, hogy kiemelten kívánunk foglalkozni a mentális betegségek és a szellemvilág kapcsolatával.
Egyelőre minden TV, Rádió, újság felkérést visszautasítunk. Kívánunk tartózkodni a negatív hangvételű kritikus, szkeptikus műsoroktól. Nem feladatunk a hit terjesztése, a szellemvilág létezésének a bizonygatása. Ha valaki tapasztalja, sokszor szó szerint a saját bőrén a szellemvilágot az majd megkeres Minket. A hitükben megingatható nézők/hallgatók egy egy műsor cinikus hozzáállása hathat a problémákkal küszködő illetőre, és inkább letesz arról, hogy ez irányban segítségért szaladjon… sajnos tévesen.
Kerestek már a bűnüldözés szervei is mivel már saját berkeiken belül is tudják, hogy bizony bizony egy egy extrém bűncselekmény belső parancsra (megszálló utasításának parancsára) követődött el. És egy egy démoni ördögi megszállás áttételesen és közvetlenül is követelt már emberéletet.
Ami oldalunkon elérhető szellemirtás információért vállaljuk a felelősséget. Az újságírókat arra kérjük, csemegézzenek az írott tartalmunkból.


5:

Az esetleírásaink, megkereséseink menüpontok folyamatosan frissülnek.
Hatalmas szellemirtó szövegtartalom érhető el, melyben keresgélve megláthatod a Tiedéhez hasonló problémákkal más is jelentkezik.

A kérdés/válasz fórumban igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni kérdésekre, amiket név nélkül is feltehetsz (nem kötelező kitölteni a mail címet). Ha telefonon hívsz, tudd, hogy nem nézünk hülyének… vannak olyan történeteink, amitől hidd el, Neked állna a szőr a hátadon… bátran hívj.
Vannak olyan esetek ahol az azonnali szellemirtó segítség kell akár hajnal van akár vasárnap („valaki megfogta a lábamat” „nem merek bemenni a szobába, azonnal segítsetek”)… bátran hívj… tudjuk milyen ekkora félelemben lenni… hogy ekkor mennyire is kellenek az igazi szellemirtók

6:

Van egy kiemelkedő terület a „mentális betegségek” ahol a szellemirtás szinte kötelező alternatív gyógymód. Sok depressziós és skizofrén „beteggel” találkoztunk már és tudjuk a legnagyobb nyomasztó világ az ezen emberek belső világa melyet a szellemvilág okozhat (természetesen nem minden esetben segít a szellemirtás házilag, szellemirtás háznál)

7:

Kommunikatív egyéniségek vagyunk, ügyfélmenedzseri hozzáállásom, valamint az időközben megszerzett léleklátó képességünk nagyban fog segíteni a problémád megfogalmazásában és megértetésében….ráadásul szellemirtó telefonszámunk nem emelt díjas (többen kérdezték már ezért kell megemlíteni, ezen szellemirtók telefonszáma normál díjas …nem.. EZx-TV)

8.

Mi nem fogunk kérni Tőled hajszálat, vércseppet, nyálat, hogy majd utána kihasználhassuk ellened jóhiszeműségedet… kérlek, ezekbe ne is menj bele sehol máshol. Ha több kell egy fényképnél, vagy egy tekintetnél másnak Belőled akkor félő a másik oldal nem tiszta gondolatú. Csak annak ne dőlj be, hogy valaki látja, hogy hol szokott fájni Neked, és akkor Ő már egy hiteles szellemirtó. (vannak akár veleszületett képességek, de cselekedni semmit sem tanultak meg)
Annak se dőlj be, hogy „ha nem sikerül, akkor majd dupláját kapod vissza”… ezekben az esetekben a szellemirtó csak kér, és ismét kér, hogy egész legyen a szolgáltatása… ezt úgy is megunod, és Ő úgy száll ki, hogy még ez és ez kellett volna, de ha ez így nincs meg, akkor nem tud segíteni. Szóval józan paraszti ésszel a szellemirtó kiválasztással! Szellemirtás mondókái sem működnek… Isten Őrizz ezekért is pénzt adj!

9.

Tanácsadásunk, vélemény kikérésünk a szellemirtással kapcsolatosan díjtalan.


10.

Szellemirtó cselekedeteinkről
számlát állítunk ki, melyet elszámolhatsz. Bejelentett tevékenység keretében főállásban munkálkodom a szellemirtás területé

Nincs kockázatod, ha bajod van a megszálló szellemekkel…

Problémáiddal, kérdéseiddel bátran keress elérhetőségeink egyikén!

Vagy tedd felkérdéseidet a szellemirtás -sal, szellemirtók -kal kapcsolatosan a kérdés válasz oldalon.

Szellem megszállás és szellemirtó történetek  itt
Szellemirtó vagy szellemirtók, ki legyen a szellemirtás -t végző?


Keresés: Magyar szellemirtó és szellemirtók munkája: szellemirtás Az igazi szellemirtó és szellemirtók Magyarországon és munkájuk: szellemirtás .
szellemek.com
- Rólunk / kapcsolat-
- Miért Mi?-
- Szellemelengedés - JELEK-
- Szellemelengedés Távolról-
- Házszentelés-
- Ajándék, ha találkozunk-
- Mentális Betegség / szellemek-
- Ördögűzés -
- Fő oldal-
szellemek.com - Copyright      © 2010
- Személyes találkozás esetén távolságok Kazincbarcikától Magyarország területén / Magyarországon :-

Budapest, Budapesten 210 km
Debrecen, Debrecenben 140 km
Szeged, Szegeden 370 km
Miskolc, Miskolcon 25 km
Pécs, Pécsett 440 km
Győr, Győrött, Győrben 330 km
Nyíregyháza, Nyíregyházán 140 km
Kecskemét, Kecskeméten 290 km
Székesfehérvár, Székesfehérváron 280 km
Szombathely, Szombathelyen 440 km
Szolnok, Szolnokon 170 km
Tatabánya, Tatabányán 270 km
Kaposvár, Kaposváron 390 km
Érd, Érden  230 km
Veszprém, Veszprémben 330 km
Békéscsaba, Békéscsabán 270 km
Zalaegerszeg, Zalaegerszegen 440 km
Sopron, Sopronban 420 km
Eger, Egerben 60 km
Kazincbarcika, Kazincbarcikán 0 km
Nagykanizsa, Nagykanizsán 420 km

Útvonaltervezés a google segítségével

Ajánlott linkek innen: Kopogó szellemek lelkek, kísértetek. Átok, rontás és átoklevétel házilag? Démon és ördögűző tevékenység, avagy ördögűzés Magyarországon, harc az ördög, sátán, lucifer és démoni erőkkel. Házszentelés szelleműzés a megszállás és szellemjárás megszüntetése az ingatlanban. Ingyenes tanácsadás, ha szellem van a lakásban, keresd a szellemirtó látók ingyen történő kísértet és kísértetjárás témákbeli segítségadását. Távolról történő rontáslevétel otthon és szelleműző cselekedet. Exorcista és Exorcizmus - Biblia kapcsolata és a szentelés. Mentális betegségek, mint depresszió és skizofrénia, szellemet látó skizofrén. Kovács Magyar András Táltos tanfolyam.
- Megoldatlan megkereséseink -
- Bizonyíték, ha akarod –
- Kérdés / Válasz-
- Saját Esetleírásaink –
-Megkereséseink –
-Eddigi összes kérdés/válasz -