DEPRESSZIÓ SKIZOFRÉNIA KAPCSOLATA A SZELLEMI MEGSZÁLLÁSSAL.... SZELLEMEK LÉTEZNEK-E?!
Számos megszabadítási szertartásunk után, saját tapasztalataink szerint ki jelenthetjük,

h

ogy majdnem minden mentális betegség oka kereshető szellem általi megszállásban.


A mentális betegségekben elért javulásaink, a tünetek okát mindeddig érthetetlenül kereső „betegek” pozitív változásai adnak erőt, hogy ezen sorainkat leírjuk szinte kötelességként.

A tudomány által a lélek létezése SAJNOS nem elismert!

A pszichiáterek pszichológusok minden jelen mentális betegséget a gyermekkornak, traumáknak és az agyban lezajló kémia vegyi folyamatoknak tulajdonítják.
Ezen szakemberek hivatalból nem hihetnek azon kijelentéseknek, hogy valaki az ember fejében beszél, aki nem saját maga, és idegen gondolatokat sugároz lényed felé. Sokszor ezen utasítások gondolatok félelemkeltőek, fájdalom és rettegés generálására buzdítnak az emberben önmagában, vagy a külvilágban.


A lényeg, hogy Te tudd és merj kiállni amellett, hogy akit hallasz, érzel odabent az NEM TE VAGY!Ez Neked legyen elég és bátran adj esélyt ezen írásnak! Mert szellemek márpedig léteznek.
Számos „beteg” akik lehet nem is beteg, látja a szellemvilágot a kísérteteket. Már emiatt kirekesztettséget, hibás mentális működést feltételez saját elméjében. Ez a fel nem dolgozott, másnak erről beszélni nem merő személy saját magát titulálhatja betegnek, és szigetelődik el automatikusan a többiektől.

Azt is tudjuk, hogy örömmel tölt el ezen sorok olvasása mert lehet akár az elsők vagyunk aki megérti bajodat… és örülsz hogy találkozhatsz más beszámolóival is…. hited a beszámolóink erősíthetik, hogy szellemek léteznek vagy nem. Számunkra ez már nem kérdés: szellemek pedig léteznek!Az orvos a rendelőjében a beszámolódra csak nagyokat bólogat

..és érzed, hogy még végig sem mondtad a történeted, már Ő berakta a megfelelő polcra az esetedet, és minden, amit mondasz az már csak színezése a dolgoknak…félsz vagy tudod is, hogy dilisnek néz… már ha bele mertél kezdeni a mondandódba.
A té

ves diagnózis után jön a téves gyógyszerezés, amik ugyanúgy nem használnak és onnantól már a pszichológus vagy pszichiáter szakemberben sem bízol, még inkább egyedül maradsz a problémáddal. Ez egy őrült lefelé irányuló spirál és a feszültség a félelem a megoldás hiánya egyre szorongatóbb.
A probléma másik oldala, amikor a betegnek nincs betegség tudata. A külvilági viszont tudja valami nincs rendben, az az igazi ÉN, aki mindeddig a tulajdonosa volt a testnek csak egy egy pillanatra látható ismét egy egy mosolyban. Ezekben az esetekben a hozzátartozónak kell „észnél lennie” és alternatív módon elgondolkodni az általunk írottakon, az általunk képviselt ideológián.

Azt viszont leszögezzük, hogy nem minden mentális betegségről tehetnek spirituális okok!


Ha csupán magát a megszállást „orvosoljuk” a mentális betegség indikátora ugyan megszűnik, de maga az indok, amivel az illető megteremtette az esélyt vagy lehetőséget adott a testének e fajta kiszolgáltatott állapotba való átadására, mint ALAP ok még nem tűnik el.

Emiatt legalább annyira fontos a lelki oldalon történő munkánk is, mellyel ezen szellem megszállás átjárás lehetősége is lezáródik.
(lehet, hogy ez így nem teljesen egyértelmű, de tudjuk, hogy egyetlen megszállás sem véletlen… mindennek van a létezésben valami Isteni célja)
Ha nyitsz elképzelésünk felé, és sokszor sajnos utolsó reményként felkeresel Minket akkor mi a Tőlünk telhető legnagyobb segítséggel állunk az esethez. Felkeresésünknek akkor is van értelme, ha a konzultációnk után azt állapítjuk meg, hogy spirituális okok nem állnak a háttérben…. bármilyen furcsa de sokszor ez is segítség pedig nem tűnik annak, de mindenféleképpen haladás és ekkor tudható hogy milyen irányban érdemes továbbmenni.

Akkor is bátran keress Minket, ha a „beteg” szkeptikus, vagy akár meg is tiltja, hogy Minket keress. Ekkor, mint egy gyám meghatalmazol Minket, hogy az elérhető javulásért mindent tegyünk meg. (távolról, fizikai kontaktus nélkül) Az együttműködés a mentális beteggel nagyon is szükséges, de a statisztikánkból tudjuk, hogy bizony nem mindig adódik így… sőt!

Kezelésünk és beszélgetésünk után a hozzátartozóknak és a külvilágnak lesz munkájuk a gyógyulóval. Támogatni kell majd, hogy a hírtelen utasítások nélkül maradt belső ÉN visszataláljon a szabad akaratához és azt kívánja is érvényesíteni a világban.

Panaszok, diagnosztizál betegségek, amikkel bátran keress Minket: paranoia (paranoja), skizoid viselkedés, ok nélküli idegesség, akaratlan mozgás, emlékezet kiesés, tudathasadás, kettős személyiség, dühroham, téveszme, mániákus vallásosság, üldözési mánia.


Kérlek Titeket, azt tudjátok, hogy egy skizofrén állapot visszafordítása komoly és hosszabb feladat, mély tudati rétegek elérésével kell célunkat elérni.

Adj egy kis hitet az írásunknak, keress fel Minket bajoddal, hozzád tartozód bajával.


Eseteink mentális betegség és szellemvilággal kapcsolatosan:

Öngyilkos és a Skizofrénia - Depresszió és kezelése- Szellemek léteznek e

Skizofrénia a lelki betegség  (mániákusan vallásosnak lenni, szorongás)

Google keresőbe beírtam: Skizofrén viselkedés (szólnak hozzám a fejemben)

Skizofrénia vagy talán mégsem! (hallucináció, képzelgés, üldözési mánia?)

Skizofrénia mentális betegség oldása – a skizofrénia és a kezeléseCselekedeteink elkezdése óta több lélekkel foglalkozó természetgyógyászt és Pszichológust és Pszichiátert érdekelt a módszerünk. (jó volt látni, hogy a tudománnyal már régebben foglalkozó, vagyis idősebb Pszichológusok és pszichiáterek a praxisukkal alátámasztva felénk is bátran kijelentik hogy nem minden úgy van ám, mint az az Ő nagy könyveikben le van írva, illetve vallják és képviselik hogy ők már elég öregek ahhoz hogy azt higgyenek amit az élet már alátámasztott és nem az írott szónak adnak hitelességet, és tudják módszereink igenis hatásos alternatívák lehetnek)

Kilógó eseteink: (akár a vajon léteznek szellemek kérdéskörön kívül is)


Van olyan mentális betegség ahol csak maga a cselekedeteink nem elegendőek a javuláshoz, a tudat mélyebb rétegeiben van olyan tudati beidegződés, ami nem „kompatibilis” az nagy körben elfogadott világnézettel. Ezen beidegződések felkutatása és logikai szállal való bekötése a normál életmenetbe már összetettebb feladat.
Ezen eseteinket nagy általánosságban megelőzik az alábbiak:
fizikai fejsérülés, ájulás, altatásos műtét, halál közeli állapot, extrém trauma, tudatmódosító szer akár egyszeri használata.

Ekkor véleményünk szerint a tudat valamit magára vesz, ami túlsúly (nem tudjuk jobban kifejezni.. egyszóval történik valami, ami az elme csavarodását okozza)

Ez a túlsúly lehet egy képesség (áldott vagy előnytelen is) jövőbelátás, más gondolataiba való belelátás, megváltozott identitás és viselkedés, megváltozott szexuális irányultság és viselkedés, mindenki engem figyel tudat, minden ember gonosz tudat, én nem vagyok ember elképzelés… stb.

Az alany ekkor nem tud mit kezdeni a megváltozott valóságával.

Ez a megváltozott valóság lehet a „normálistól” nagyon eltérő, de saját véleményünk szerint akár valós is pl. UFO elrablásos esetek. És lehet a reálistól irtózatosan elrugaszkodott valós belső világ is pl. „minden emberi újból apró szabad szemmel nem látható bogarak jönnek ki és azok mindenhová elmásznak” –nak elképzelt megteremtett belső világ… de attól még a „beteg” számára valós világ. Én tudom sokszor sokkal, de sokkal valósabb ez a belső világ mint pl. egy gomb az ember nadrágján.
Ez az Ő belső világa ami számára igaz. Itt jön az én furcsa kijelentésem. Az Ő világa ugyanolyan működő világ mint bármelyikünké…mivel mindannyian a saját álmunkat álmodjuk, és ezen világokban ugyanannyira élethű minden mint egy álomban….ez egyébként kvantumfizika.

A mi hozzáállásunk annyiban másabb, hogy tudom, amiket mond azok Vele meg is történnek ugyanolyan fizikai történésként, mint amikor beverem a könyököm.

Feladatunk ekkor a földi valóság a földi emberek által saját magunkon belül megtapasztalt valóság közös halmazának és a kissé megcsúszott vagy csak MÁS világ körének egymáshoz közelítése.  Feladatunk, hogy a két halmaz a legnagyobb felületen fedje egymást!

Rákereshetsz a neten, és különböző oldali magyarázatokat találhatsz pl: szellemek léteznek wikipédia, vagy szellemek léteznek video keresések. Ezek a hitedet (tényleg léteznek szellemek, vagy szellemek nem léteznek) vagy alátámasszák, vagy sem, de amikor már annyi út bejáratódott már a szkeptikus elme által akkor bizony 1% ba is lehet kapaszkodni (ami én tudom, hogy 100%)

Keresésedtől függően  a szellemek léteznek gyakori kérdések rovatokban pocskondiázásokat is találsz a valóban léteznek szellemek hitű és szkeptikus hozzáállású írók által. Kérlek, ez ne változtassa meg a hitedet egyik irányba sem... tegyél egy kockázatmentes próbát Nálunk és a szellemek márpedig léteznek kérdést eldöntöd később. Feladat a Te közérzeted mentális állapotod javulása.

Épp emiatt nincs olyan menüpont, ahol szellemek léteznek, képek szolgálnának bizonyítékként. Egy egy képet így is és úgy is lehet látni, értelmezni. Az is mellékes, hogy milyen szellemek léteznek, ezzel mi már foglalkoztunk eleget majd ebben is segítünk.


További tünetcsoport, amiben segédkezhetünk: dührohamok , tudathasadásos - emlékezetkiesés
többszörös személyiség. Gyakoriak a téveszmék, és hallucinációk és a problémát okozó disszociatív személyiségzavar. Egyes halucináció és emlékezet kiesés a külvilág számára nagyon erős jelzés. Olykor még a szem színezete is megváltozik, amikor személyiségváltozást tapasztal a külvilág. hipochondria, mutizmus, dezorganizáció extrém hosszú emlékezet kiesés


Bátran keress Minket!


Vagy tedd felkérdéseidet a depresszió, skizofrénia, szellemek léteznek e témával kapcsolatosan a kérdés válasz oldalon, ugyanitt paranoia és szorongás témák.


Eseteket olvashatsz depresszió, skizofrénia, üldözési mánia témákról saját beszámolóink között... itt

Depresszió Skizofrénia


Keresés: Depresszió skizofrénia kapcsolata a szellemekkel, Szellemek léteznek e? Szorongás Paranoia / Vajon léteznek szellemek, van kapcsolat a szellemvilág a mentális betegségek között (skizofrénia, depresszió, paranoia, szorongás, téveszme és hallucináció)..szellemek léteznek . .
Szellemek léteznek e?
Paranoia, Szorongás és Téveszme
szellemek.com
- Rólunk / kapcsolat-
- Miért Mi?-
- Szellemelengedés - JELEK-
- Szellemelengedés Távolról-
- Házszentelés-
- Ajándék, ha találkozunk-
- Mentális Betegség / szellemek-
- Ördögűzés -
- Fő oldal-
szellemek.com - Copyright      © 2010
- Személyes találkozás esetén távolságok Kazincbarcikától Magyarország területén / Magyarországon :-

Budapest, Budapesten 210 km
Debrecen, Debrecenben 140 km
Szeged, Szegeden 370 km
Miskolc, Miskolcon 25 km
Pécs, Pécsett 440 km
Győr, Győrött, Győrben 330 km
Nyíregyháza, Nyíregyházán 140 km
Kecskemét, Kecskeméten 290 km
Székesfehérvár, Székesfehérváron 280 km
Szombathely, Szombathelyen 440 km
Szolnok, Szolnokon 170 km
Tatabánya, Tatabányán 270 km
Kaposvár, Kaposváron 390 km
Érd, Érden  230 km
Veszprém, Veszprémben 330 km
Békéscsaba, Békéscsabán 270 km
Zalaegerszeg, Zalaegerszegen 440 km
Sopron, Sopronban 420 km
Eger, Egerben 60 km
Kazincbarcika, Kazincbarcikán 0 km
Nagykanizsa, Nagykanizsán 420 km

Útvonaltervezés a google segítségével

Ajánlott linkek innen: Kopogó szellemek lelkek, kísértetek. Átok, rontás és átoklevétel házilag? Démon és ördögűző tevékenység, avagy ördögűzés Magyarországon, harc az ördög, sátán, lucifer és démoni erőkkel. Házszentelés szelleműzés a megszállás és szellemjárás megszüntetése az ingatlanban. Ingyenes tanácsadás, ha szellem van a lakásban, keresd a szellemirtó látók ingyen történő kísértet és kísértetjárás témákbeli segítségadását. Távolról történő rontáslevétel otthon és szelleműző cselekedet. Exorcista és Exorcizmus - Biblia kapcsolata és a szentelés. Mentális betegségek, mint depresszió és skizofrénia, szellemet látó skizofrén. Kovács Magyar András Táltos tanfolyam.
- Megoldatlan megkereséseink -
- Bizonyíték, ha akarod –
- Kérdés / Válasz-
- Saját Esetleírásaink –
-Megkereséseink –
-Eddigi összes kérdés/válasz -